Comunions Pla dels Catalans

Moltes gràcies per pensar en nosaltres per a aquesta ocasió tan especial.
Contactarem amb vostè en dies laborables, després de rebre la petició a l’adreça de correu que ens hagi facilitat, per a gestionar-ho i sol·licitar les seves dades.


Celebri amb nosaltres un dia tan especial com és la Primera Eucaristia i els més petits sabran que ells són els protagonistes.
Al Restaurant Masia Pla dels Catalans s’ho passaran pipa!

masia-pla-dels-catalans

Formulari de contacte

ADREÇA

ADREÇA

Ctra. Tortosa – L’Aldea, Km. 11’5
Sortida 40 de la AP-7
43896 L’Aldea (Tarragona)

TELÈFON

TELÈFON

24/7 Reserva telefònica
Tlfn: 977 450 003
Fax: 977 450 051

E-MAIL

E-MAIL

Reserva ara per email a:
info@pladelscatalans.com

Avís Legal

Responsable: MASIA PLA DELS CATALANS S.L

Finalitat: Enviar la informació sol·licitada, gestionar els productes o serveis sol·licitats i, quan ens autoritzis, arribar informació i publicitat de les empreses pertanyents a VILLARETIRO GRUP que pugui ser del teu interès.

Legitimació: Per a l’execució d’un contracte o per l’aplicació de mesures precontractuals. Consentiment de l’interessat.

Destinataris: Les teves dades personals podran ser comunicades a les empreses pertanyents a VILLARETIRO GRUP. Només seran comunicades a tercers aliens al nostre grup d’empreses quan sigui estrictament necessari per al desenvolupament dels serveis contractats, per al bon funcionament empresarial o per obligació legal.

Drets: Accés, rectificació i supressió, limitació del tractament, portabilitat de les dades, oposició i decisions individuals automatitzades.

Informació addicional: Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra Política de privacitat.