El Restaurant

Sigui quin sigui el caràcter i la magnitud de la seva cel·lebració, l’equip de professionals del Restaurant Masia Pla dels Catalans, amb molt de gust, l’aconsellarà, organitzarà i assistirà abans i durant el transcurs de tot l’event, per tal de satisfer les seves expectatives i també les de tots els seus convidats.

 

Esdeveniments

Amb una capacitat de quasi bé 1000 persones i infinitat de recursos, posarem tot el nostre esforç per fer de la seva cel·lebració un esdeveniment únic i inolvidable.
Contacti amb nosaltres i informis de les nostres ofertes i menús.

Els Batejos

Festa de benvinguda dels petits de casa; menús òptims per a les reunions familiars més íntimes.
Contacti amb nosaltres i informis de les nostres ofertes i menús.

Els Batejos

Les Comunions

Celebri amb nosaltres un dia tan especial com és la Primera Eucaristia i els més petits sabran que Ells són els protagonistes.
Al Restaurant Masia Pla dels Catalans s’ho passaran pipa! Disposem de pista de karts, castells inflables, piscina, camp de futbol, granja-escola, mini-disco i moltíssimes activitats organitzades pel nostre equip de monitors especialitzats en lleure.

Les Comunions

Sopars d’Empresa

Sopars d’empresa per a tots els gustos: els que predomini l’aspecte gastronòmic, els que incloguin algun espectacle, els que busquin diversió o els que es decantin cap a la festa i gresca.

Sopars d'Empresa

Les Bodes

Sabem que no hi ha dia més important que el dia del seu casament. Al Restaurant Masia Pla dels Catalans posem tot el nostre esforç en convertir aquest dia en un tresor per a la memòria inigualable. El nostre equip, amb més de 50 anys d’experiència organitzant events, l’assistirà i prepararà amb molta il·lusió el seu gran dia.

Les Bodes

Aniversaris

En facis 30, 40 o 50… Ens compremetem a organitzar una festa plena de sorpreses i emocions, amb la possibilitat d’allargar l’event fins a altes hores!

Aniversaris

Comiats

Vingui a celebrar amb nosaltres la seva despedida. Li organitzarem una festassa… com si és tractes de l’última gran festa!

Despedides

Tercera Edat

Menús pensats per al públic sènior, amb preus molt populars (entre setmana o durant els mesos d’hivern). A més, amb la possibilitat de contractar música en viu.

Tercera Edat

Festes Camperes

Amb ternasco,”lechazo” o “cochinillo” al forn de llenya, amb rostida de saltxitxes i botifarres o les opcions de les cuixes senceres de porc o vedella a la brasa, amb una cocció lenta a baixa temperatura, tècnica en perill d’extinció. Gaudeixi d’una bona festa al camp com les que només sabem fer a la nostra magnífica zona.
Al Restaurant Masia Pla dels Catalans ens encarreguem de tot per a que així, vostè i els seus només s’hagin de centrar en menjar i divertir-se!