Benvinguda

Hem dedicat un apartat especial a aquest tipus d’esdeveniment, ja que els casaments son les celebracions més important a la vida. L’acollida i benvinguda és molt important en una celebració a fi de crear un ambient distès i acollidor.

Cerimònia

El nostre equip de protocol s’encarrega de la ubicació i intervenció dels protagonistes, així com del suport tècnic en mitjans musicals per acompanyar l’acte. Comptem amb diferents escenaris per dur a terme la Cerimònia.

« de 4 »

La Cerimònia Civil del Matrimoni és un dels moments més emotius del casament i que tenim l'enorme plaer de compartir i gaudir a les nostres instal·lacions.

Recomendado en bodas.net
Empresa recomendada por Zankyou Bodas

L'aperitiu

La zona dedicada a l’aperitiu és el lloc on els convidats inicien l’àpat. El personal de servei ofereix els diversos aperitius consensuats en un marc de jardins, on poden degustar la cuina del Restaurant Pla dels Catalans.

mariscada al Delta de l'Ebre - Masia Pla dels Catalans

El banquet

Pot escollir i personalitzar el menú del banquet del seu casament tot oferint-li la millor opció adaptada a la seva necessitat. En la seva entrevista podrà triar el menjar amb què complimentar els seus convidats.

dinar de celebració a sala de noces - Masia Pla dels Catalans

Sala de festes

La sala de festes és l’escenari on després del banquet, els nuvis i els seus convidats gaudiran de la música i l’espai de ball mereixedor de tal esdeveniment. Parets insonoritzades per acollir un potent equip de so que amenitzarà la festa fins a altes hores de la matinada.

masia pla dels catalans restaurant esdeveniments tarragona tortosa comunions bodes casaments

Barra lliure

Oferim diverses modalitats de barra lliure, totes elles, amb primeres marques tipus premium. Whiskyes blendeds i de malta, ginebres i vodkes premium, roms anyencs, etc. A més, si vol alguna beguda en particular, l’incloem perquè els seus convidats puguin gaudir de la festa.

masia pla dels catalans restaurant esdeveniments tarragona tortosa comunions bodes casaments
resopó al casament - Masia Pla dels Catalans

Resopó

Per als que volen un mos al mig de la festa oferim la possibilitat de servir a la mateixa sala de festes un resopó. El resopó pot variar en funció de la petició dels amfitrions. Sopar a la barbacoa de salsitxes i botifarres i l’espectacular cuixa de vedella. Canapès, safates amb broquetes de fruita, fondue de xocolata, assortiment de llaminadures, etc.