Grand Prix Masia Pla dels Catalans

El Grand Prix consisteix amb una sèrie de proves que els diferents equips prèviament establerts han d’anar superant; conseguint més punts que els rivals. Les proves són organitzades pel nostre equip de monitors de lleure i hi poden participar tots aquells majors de 10 anys. Les proves son divertides, variades i per a tots els públics.

Activitats, diversió i música en viu

Totes aquestes activitats tenen una durada de  3 i un cost de 25 € per persona. Un cop finalitzat el Grand Prix, els participants i els seus familiars o acompanyants, podran gaudir d’un magnífic dinar de germanor (podeu sol·licitar pressupost).I per si encara queden ganes de festa, hi ha la possibilitat de quedar-se fins a altes hores: grups en viu, dj’s, piscina…

Competició d’habilitat i precisió

Competició d’habilitat i precisió

La primera prova té lloc al camp de futbol. Amb 2 minuts de temps, cada membre de l’equip haurà de xutar la pilota, per torns, i fer-la passar pels diferents forats de la xarxa, cadascun amb una puntuació diferent segons dificultat.

Karting

Karting

La segona prova té lloc a la pista de karts. Consisteix en donar voltes al circuit per equips tot completant-lo amb millor temps que l’equip rival, ara bé, els equips que no estiguin pilotant, se’n encarregaran de posar totes les traves i impediments possibles per frenar o retrassar el temps dels conductors.

Cursa de relleus cronometrada

Cursa de relleus cronometrada

Consisteix en una cursa de relleus, també cronometrada i per equips, on tots els participants s’hauran d’anar passant un testimoni fins que el circuit sigui completat per tots els membres del grup.
És requereix certa habilitat per completar el circuit; ple de barreres imflables, rectes llissants, una pujada amb corda i un tobogan imflable que desemboca a la piscina, la qual s’haura de creuar nedant per fer l’entrega del testimoni al següent participant.

Bowling Humà

Bowling Humà

La quarta prova té lloc entre els jardins de la Masia Pla dels Catalans. En un espai obert amb terra de cesped hi ha una pista de “bolos” gegant.

Sorpresa a la Plaça

Sorpresa a la Plaça

L’última prova de la gincana té lloc a la plaça de bous. És una prova on l’emoció està més que garantitzada. Contacti amb nosaltres i assabentis de les diferents ofertes.

Instal·lacions

Menjadors
El Restaurant gaudeix de 3 menjadors separats:

  • El Llac: Amb capacitat per a 600 persones.
  • El Caçador: Amb capacitat per a 250 persones.
  • El “Bodegón”: Amb capacitat per a 100 persones.

Piscina
Gaudeixin de la piscina exterior durant els mesos d’estiu.

La Plaça
Amb un caràcter polivalent, permet donar cabuda a tota mena d’espectacles.

Jardins amb estanys i cascades

Karting
Una ocasió perfecta per fer una cursa amb els amics.

Inflables
Ideal per a que els nens de tots els edats gaudeixin en aniversaris, festes infantils i comunions.

Camp de Futbol
Per a que gaudeixis d’un dia fantàstic en companyia de la teva família o amics.

Granja-Escola
Amb una petita mostra de la nostra flora i fauna autòctona, per a apropar als més petita a la vida rural antany.

 

Serveis

Internet WIFI
Servei de Cangur
DJ’s
Animació
Sistemes audiovisuals
Servei de Barbacoa
Parking
Bandes Musicals