Pla dels Catalans

Al Restaurant Masia Pla dels Catalans, diversitat i qualitat van de la mà per tal de satisfer les més amplies exigències de tots els nostres clients. Amb més de 50 anys d’experiència organitzant events, el Restaurant Masia Pla dels Catalans és el lloc idoni per dur a terme tot tipus de cel·lebracions.

ADREÇA

ADREÇA

Ctra. Tortosa – L’Aldea, Km. 11’5
Sortida 40 de la AP-7
43896 L’Aldea (Tarragona)

TELÈFON

TELÈFON

24/7 Reserva telefònica
Tlfn: 977 450 003
Fax: 977 450 051

E-MAIL

E-MAIL

Reserva ara per email a:
info@pladelscatalans.com

Formulari de contacte

La persona que es registra autoritza expressament a Pla dels Catalans perquè procedeixi a incloure les dades que figuren en els camps anteriors en un fitxer automatitzat de dades de caràcter personal, per resultar necessaris per a la correcta prestació del seu servei d’informació. El responsable d’aquest fitxer és Pla dels Catalans. Les dades de caràcter personal que ens hagi proporcionat seran tractades per Pla dels Catalans (Ctra. Tortosa – l’Aldea, km. 11’5, Sortida 40 de l’AP-7,43896 l’Aldea, Tarragona, telèfon: 977.450.003, i -mail: info@pladelscatalans.com) d’acord amb el que disposa la llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LPD), a efectes de l’exercici dels drets d’accés, rectificació i cancel·lació previstos per aquesta llei Pla dels Catalans es compromet a no utilitzar les dades recollides per a un altre fi que el d’oferir el seu servei d’informació ia no cedir a tercers sense el consentiment exprés de l’usuari. En cas de no voler rebre informació de Pla dels Catalans, dirigeixi un correu a info@pladelscatalans.com indicant en l’assumpte BAIXA DE CORREU I INFORMACIÓ. Per ampliació sobre les dades fiscals de Pla dels Catalans visiti l’AVÍS LEGAL.

Responsable: MASIA PLA DELS CATALANS S.L

Finalitat: Enviar la informació sol·licitada, gestionar els productes o serveis sol·licitats i, quan ens autoritzis, arribar informació i publicitat de les empreses pertanyents a VILLARETIRO GRUP que pugui ser del teu interès.

Legitimació: Per a l’execució d’un contracte o per l’aplicació de mesures precontractuals. Consentiment de l’interessat.

Destinataris: Les teves dades personals podran ser comunicades a les empreses pertanyents a VILLARETIRO GRUP. Només seran comunicades a tercers aliens al nostre grup d’empreses quan sigui estrictament necessari per al desenvolupament dels serveis contractats, per al bon funcionament empresarial o per obligació legal.

Drets: Accés, rectificació i supressió, limitació del tractament, portabilitat de les dades, oposició i decisions individuals automatitzades.

Informació addicional: Pots consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra Política de privacitat.